Известие

Collapse
No announcement yet.

Обслужване на 146 TD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

145 тд

ако си от София мога да ти кажа къде ходя аз да не се набиеш при някой шанаджия ,иначе да двигателя е супер безпроблемен няма нищо скъпо в него изчисти си и цедката в резервоара ако все още не си го направил ПОЗДРАВИ
    АЛФА 145 TD
    sigpic

Comment

Мерси колега. От София съм попринцип. Имам доверен сервиз, но все пак - препоръчай и ти ?

П.С: Как се чисти тази цедка ?
      Last edited by Pavkataa; d.m.y г., 15:12.

Comment

Ето я равносметката - Всички ремъци ( 4 бр.) + 3 ролки ( 2 на ангренажа и 1 на пистовия) 232 лв. + 70 лв. труд = 312 лв. Излезе и един разбит преден носач, който утре ще сменим - 90 лв (със труда).
        Дано съм бил полезен.

Comment

Къде това колега ? Кой е сервиза ?

Comment

Във Варна, квартален майстор, частите май са от старс 94.

Comment

Аз само не разбирам 'малко ще кривна от темата' как за тоя мотор има шест вида термостати
              Alfa 155 1.9TD '97 EX
              Alfa 166 2.4 JTD EX
              Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Аз доколкото знам е в зависимост дали е с климатик или без и продават със или без тялото на термостата.

Comment

И аз ще кривна малко от темата, че днес забелязах нов проблем. Отворих да видя антифриза и открих че в него има масло. По ръба на разширителния съд се беше наслоило нещо като гъста черна пяна. Сега чета по другите форуми, явно не съм единствен - с 1.9 турбо дизел и други марки имат подобен проблем. Като начало всички препоръчват промивка на охладителната система и наблюдаване на нивото на маслото и антифриза. Ако някой колега се е сблъсквал с това може да сподели опит.

Comment

Working...
                  X